اگر تنهاترین تنهایان شوم، باز خدا هست
او جانشین همه نداشتن هاست
نفرینها و آفرینها بیثمر است
اگر تمامی خلق گرگهای هار شوند
و از آسمان هول و کینه بر سرم بارد
تو مهربان جاودان آسیب ناپذیر من هستی
ای پناهگاه ابدی
تو میتوانی جانشین همهی بیپناهیها شوی
یادش گرامی و روحش شاد
سوم شعبان، ولادت فرخنده مهتر جوانان بهشت و آموزگار شهادت،
حضرت حسین بن علی علیه السلام
مبارک و خجسته باد.
برای دانلود کتاب قیام و انقلاب حضرت مهدی(عج)
از دیدگاه فلسفه تاریخ تالیف شهید مطهری، اینجا را کلیک کنید.
سبزیها و میوهها، محتوی نوعی مواد سلولزی هستند که فیبر نامیده میشوند. امروزه کلیه محققان علوم تغذیه و پزشکی به این نتیجه رسیدهاند که مصرف میوهها و سبزیها موجب کاهش بروز سرطان روده بزرگ میشود. بدین ترتیب که مواد فیبری با تسریع حرکت غذا در دستگاه گوارش، سرعت تخلیه روده را افزایش میدهند که این امر موجب کاهش تماس مواد سرطانزا با دیواره روده میشود. همچنین مواد سرطانزا با فیبرها ترکیب و بدون جذب شدن از بدن خارج میشوند. اثر دیگر فیبرها جذب اسیدهای صفراوی و کاهش عمل باکتریها بر روی آنها است. فیبرها به رشد باکتریهای مفید رودهای نیز کمک میکنند.
توصیه امسال سازمان بهداشت جهانی برای سلامت تغذیه، قرار دادن یک ظرف پر از سبزیجات برای هر نفر در وعده غذایی است. یک مطالعه نشان داد در افرادی که مستعد ابتلا به سرطان روده بودهاند مصرف روزانه سیزده گرم سبوس گندم به مدت 8 هفته، رشد بدخیم سلولهای روده کاهش یافته است. مصرف فیبر، میزان ابتلا به سرطان سینه را در زنان کاسته است چون مانع از جذب استروژن اضافی در سلولهای سینه میشود.
متخصصان تغذیه، مصرف روزانه 25 گرم مواد فیبری را توصیه میکنند که از بهترین منابع فیبری، سبوس گندم، لوبیا قرمز، لوبیا سفید، لوبیا سبز و حبوبات دیگرمثل نخود و عدس، آرد کامل گندم و نانها و شیرینیهای تهیه شده از آن، همچنین آلو، سیب، مرکبات و هویج میباشند. از اینرو سعی کنید:
1- همیشه از نان تهیه شده با سبوس به جای نان تهیه شده با آرد سفید استفاده کنید. مثلاً نان سنگک خیلی بهتر از نان باگت یا نان لواش است.
2- در رژیم غذایی روزانه و هنگام تهیه غذاها از سبزیهای تازه بهره بگیرید.
3- درکنار هر غذا یک ظرف سالاد تهیه شده از سبزیجات فصل مصرف کنید. همچنین از سیر، پیاز و گوجه تازه استفاده کنید.
4- گندم بو داده که حاوی سبوس است، هم خوراکی لذیذی است و هم بسیار مفید است.
5- مصرف موادی چون توت خشک، انجیر خشک و کشمش در بین وعدههای غذایی بسیار مفید است، هم از نظر تأمین املاح کافی برای بدن و هم از نظر تأمین فیبر.
ادامه مطلب ...
بر اساس تحقیقات جدید رنگ سبزیجات در طبقهبندی خواص آنان نقش دارد از اینرو مصرف سبزیجات با رنگهای متنوع برای سلامت توصیه میگردد در واقع رنگها در سبزیجات بر خواص منحصر بفرد آنها اشاره دارد. مصرف سبزیجات با رنگهای متفاوت امکان بهدست آوردن بالاترین نتیجه را برای شخص ممکن میسازد و سیستم ایمنی بدن را قویتر میسازد و موجب طول عمر بیشتر شخص میشود.
با مصرف سبزیجات از سرطان پیشگیری کنید:
مصرف روزانه سبزیجات یکی از عوامل مهم پیشگیری از سرطانها میباشد زیرا سبزیجات حاوی ویتامینها و مواد معدنی هستند و دستگاه ایمنی بدن را قوی میسازند.
سبزیجات نارنجی مانند هویج و کدو تنبل دارای بتاکاروتن میباشند. بتاکاروتن رنگدانهای است که در صورت نیاز در بدن به ویتامین A تبدیل میشود. این ماده بدن را در مقابل سرطانها محافظت میکند.
سبزیجات برگ سبز از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردارند در این سبزیجات کاروتنوئیدها، ساپونینها، لوتئین و فلاوونوئیدها یافت میشوند این سبزیجات فیبر، فولات و بتاکاروتن مورد نیاز بدن را دارا میباشند. این مواد بدن را در مقابل چند نوع سرطان حفظ مینمایند. کرفس، اسفناج، بروکلی و جعفری از جمله سبزیجات برگ سبز میباشند.
سکان زمین و آسمان است علی
سلطان همه جهانیان است علی
گلواژهی منشق از علی اعلاست
سرچشمهی فیض بیکران است علی
میلاد مظهر علم، عزت، عدالت، سخاوت و شجاعت، اسدالله الغالب، علی بن ابیطالب(ع)،
مبارک باد.